STAUROLITUL – „Crucea zânelor” (Fe,Mg,Zn)2Al9(Si,Al)4O22(OH)2


CARACTERISTICI. Numit şi Crucea zânelor, deoarece se spune că s-a format din lacrimile vărsate de zâne la aflarea morţii lui Hristos. Conform
tradiţiei, este un talisman pentru noroc. Pune în valoare ritualurile şi le accentuează, utilizat în ceremoniile de magie albă. Poate asigura accesul la înţelepciunea antică din Orientul Mijlociu. Această piatră conectează planurile fizice, eterice şi spirituale, favorizând comunicarea dintre ele. In plan psihologic, staurolitul este îndeosebi util pentru a calma stresul. Atenuează depresia şi dependenţele şi combate tendinţa de a munci prea mult şi de a consuma prea multă energie. In plan fizic, staurolitul este benefic pentru cei care doresc să renunţe la fumat. Permite înţelegerea motivelor ascunse ale dependenţei de nicotină şi furnizează o energie de ancorare persoanelor dezinvolte care s-au folosit de această substanţă pentru a se înrădăcina.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Tratează tulburările celulare şi tumorile, creşte asimilarea hidraţilor de carbon şi diminuează depresia. Tradiţional utilizat pentru reducerea febrei.
POZIŢIONARE. Ţineţi-l sau plasaţi-l unde este nevoie.

 

Urmează : STILBITUL

3 gânduri despre „STAUROLITUL – „Crucea zânelor” (Fe,Mg,Zn)2Al9(Si,Al)4O22(OH)2

  1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, PESTI : 18 FEBRUARIE – 21 MARTIE | Gabriel Newman

Lasa-ti Sufletul sa se exprime!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.