MUZICA SUFLETULUI MEU II

“Muzica sufletului este cea care potoleste vanturile potrivnice, care alunga tristetile ce ne aduc vremelnic toamna pe la tample, ea este cea care ne indeamna inima sa se deschida in imbratisarea de tot si toate, ea este cea care ne face sa intindem o mana celui cazut, celui infometat si fara adapost, celui pe al carui trup,suferinta isi scrie memoriile… “

5 thoughts on “MUZICA SUFLETULUI MEU II

  1. Ce muzica minunata,o adevarata hrana pentru suflet.Ma bucur ca am descoperit-o exact cind aveam nevoie de ea.Tinand cont ca nimic nu este intimplator.Multumesc Universului.

    • Ma bucur mult Violeta ca ai descoperit aici aceasta hrana pentru Sufletul tau, exact in momentul cand aveai cea mai mare nevoie. Nimic nefiind intamplator, eu azi iti spun ca aceasta muzica ne ajuta sa urcam pe verticala si sa nu ne mai imprastiem pe orizontala. Stand in Lumina nimeni si nimic nu are cum sa ne afecteze. Stand in Lumina 100% din timpul nostru fizic, primim din ce in ce mai mult si putem sa dam prin noi si sa ii ajutam si pe altii sa se trezeasca, asa cum si noi la randul nostru am fost ajutati.

      Sa ai o zi Luminata!

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 241 other followers

%d bloggers like this: