PENTRU CITITORI

Aici puteti scrie orice si fiecare ne putem expune parerea. Suntem liberi sa gandim! Suntem liberi sa ne exprimam! Suntem liberi sa simtim! Suntem liberi sa iubim! Suntem liberi sa traim cum vrem!

29 de gânduri despre „PENTRU CITITORI

  1. Buna Gabriel , de obicei citesc foarte mult despre cristale pe blogul Kristale.ro, dar, am dat peste blogul tau care m-a afascinat la efl de mult cum ma afascineaza proprietatiele cristalelor. Imi place , scrii detaliat totul pentru orice . Te ocupi si cu vanzarea lor ?

    Apreciază

    • Buna Flo,

      Din pacate nu ma ocup si cu vanzarea lor, dar daca esti din Bucuresti, te pot indruma care CONCEPT TROPIC GIFTS, din incinta HOME & DESIGN MALL.
      Multumesc pentru vizita si ma bucur mult ca iti place ce ai gasit pe blogul meu.

      Gabriel

      Apreciază

  2. Buna,
    Cautand informatii despre pietre am ajuns pe blogul tau; care-mi pare interesant, dar mai ales imi pare ca informatiile sunt transmise cu dragoste si credinta, ceea ce e chiar mai important decat mesajul strict „tehnic”, ca sa-i spun asa ! Nu am gasit, dar voi cauta in continuare, corespondenta dintre pietre si zodii pentru Capricorn (deh, am un Capricorn de care doresc sa am cat mai multa grija, e fiul meu, si m-ar interesa o astfel de corespondenta). Cu rabdare, sunt sigura ca-mi vor sosi raspunsuri la (cat mai multe) intrebari. Lumina sa ne insoteasca pe toti !

    Apreciază

    • Buna Lucia,

      Multumesc mult pentru feedback-ul pozitiv!
      Nu am mai fost prezent aici de mult timp si fara sa vad exact ce mesaje necitite am, astazi am ales sa scriu despre Capricorn si cateva pietre recomandate nativilor acestei zodii.
      Aveam 4 zodii despre care nu scrisesem nimic si pe care multi dintre cititori le asteapta. Ieri am scris despre Rac si astazi mai aveam inca 3.
      M-am intrebat „Despre ce zodie sa scriu astazi?” si tot eu mi-am raspuns „Despre Capricorn.” Fiind un om care isi pune multe intrebari am intrebat „De ce Capricorn?” si mi-a venit si raspunsul rapid :”Pentru ca asa trebuie!”
      Acum stiu de ce trebuia sa scriu despre Capricorn. 🙂
      Raspunsurile la intrebari, fie ele multe, vin. Trebuie doar sa avem Sufletul deschis pentru raspunsurile pe care le vom primi. Nu vor fi intodeauna cele pe care noi le asteptam.

      In cazul in care nu ai apucat sa citesti articolul despre Capricorn, aici este link-ul acestuia.

      https://tiganusionutz.wordpress.com/2015/07/11/cristalele-si-zodiacul-capricorn-22-decembrie-19-ianuarie/

      Apreciază

  3. Buna,Gabi.Absolut intamplator am dat de tine!.Nici nu stiu cu ce sa incep ,avand in vedere (si de luand in consideratie)o serie stranie de coincidente:in primul rand ca am selectat cuvantul „aura” si astfel am ajuns la tine;in al doilea rand ai numele fiului meu cel mare (Gabriel). ,apoi trebuie sa remarc faptul ca te preocupa acelasi lucru pe care fiica mea il „divinizeaza” efectiv:cristale,pietre,minerale etc.(am toata casa plina!).Nu te superi ca te intreb:de pe ce planeta vii? Sa revenim,ma bucur ca existi,si -ti doresc numai bine si-ti promit ca-mi voi dedica o zi intreaga pentru lectura si documentare.In final permite-mi sa te intreb:ai ceva in mod special cu zodia pestilor?Pentru ca textul aferent acestei zodii seamana izbitor de mult cu toate comentariile gasite de mine .Chiar putem fi incadrati la fel oriunde si o ricum?Sunt lucruri despre noi pe care nimeni nu le-a postat vreodata si atunci ma intreb:daca eu folosesc o anumita piatra aferenta,nu va avea efect invers,tocmai pentru ca personalitatea noastra nu e bine conturata?Intuitia imi spune ca da. Sa ai o zi buna si calea luminata!

    Apreciază

  4. Esti o petala din ” Floarea de lotus „,esti in Lumina,ai puterea de a rezona cu omul nou ,ai puterea de a inalta multe suflete care cauta empatie si armonie in drumul catre desavirsire,da,,,,, este minunat ca existi,multumesc mult pentru informatiile care le-am gasit si pertinenta lor,dar mai ales pentru lumina in care le oferi ,pentru mesajul din spatele lor,O sa mai revin .

    Apreciază

    • Buna Maria,

      Multumesc mult pentru toate Cuvintele frumoase, venite direct din Suflet, pe care mi le-ai scris.

      Se simte ca esti un om cu Suflet Mare si stii sa impartasesti si altora aceasta Caldura de care dispui.

      Tot ceea ce am postat pe acest blog cuprinde parte din Bucuria mea Maxima a descoperirii acestui minunat Univers al Cristalelor, Mineralelor si Pietrelor. Vreau sa impartasesc aceasta Bucurie cu toti cei care o doresc…iar cei care o cauta, cu siguranta o gasesc. Informatiile pertinente si exactitatea lor sunt imperios necesare pentru ca mesajele din spatele lor sunt pentru Sufletele care „cauta empatie si armonie in drumul catre desavirsire”, asa cum ai scris si tu. Atunci cand pornesti pe acest drum, este normal sa apara dualitati, indoieli, ganduri antagonice…insa atunci cand gasesti un articol pe care il privesti prin prisma Sufletului si observi ca este exact ceea ce cautai, drumul devine mai placut, mai linistit si apare si acel sentiment extrem de cald ca „Nu sunt singur pe drum!”

      Eu iti multumesc pentru Caldura cu care mi-am inceput ieri ziua, dupa ce am citit cuvintele tale…iar in tot ce mi-ai scris, sa stii ca te regasesc si pe tine…ai puterea de a rezona cu Noul Om in Noua Lumina!

      Sa ai o Duminica Linistita in continuare,

      Gabriel, petala din Floarea de Lotus

      P.S. : Nu uita in niciun moment sa TE BUCURI MAXIM!!! 🙂

      Apreciază

  5. Se stie ca,pe baza precesiei,o lume are 25 200 ani impartiti in 12 ere-parti egale de 2 100 ani-,timp in care se petrece una din cele 12 constelatii din nord.La sfarsitul fiecarei precesii are loc apocalipsa mare.Cand se da ora exacta a unei constelatii(zodii)are loc apocalipsa mica,se schimba zeul,si incepe o noua numerotare a anilor.Apocalipsa medie,dintre epoci,se produce de 3 ori,la 4×2 250 ani de la intrarea in noua lume din Varsator(omul nou)cand,(dupa cadere in pacat) apare primul zeu pamantan(Adam)apoi la 3×2 250 ani cand incepe dualitatea si la 2×2 250ani cand icepe agonia de 1x 2 520 ani a omului vechi.Nu stiu daca acum 2 012 ani s-a dat corect ora exacta in Berbec.Asa am stii cand se termina era Pestilor si se intra in Varsator,cand se suprapun apocalipsele mici medii si mari.Dupa aceasta timp de 10 080 ani,cat tine copilaria noii lumi,omul nou traieste in spirit cu creatorul si nu are nevoie de zei si altare.M-as bucura daca s-ar putea face un comentariu pe tema.Oare cine si cand se hotareste iceperea de la zero a nunerotarii celor 2 100 ani ai Varsatorului?

    Apreciază

    • Si daca ne-am opri un moment…si am lasa trecutul in urma…nu ne-am mai gandi la viitor…si am simti intens exact momentul in care suntem…ce s-ar intampla?

      Si daca am face exact ce ne spune Sufletul, chiar acum, in acest moment, fara sa ne gandim la trecut sau la viitor, ce s-ar intampla?

      Ba mai mult, daca ar disparea „daca”, ce s-ar intampla?

      Apreciază

  6. Am fost surprins de exactitatea informatiile date. Foarte bine lucrate, transmise foarte clar si sa vede ca ai depus multa energie pozitive. Sper sa continua cu articole noi (cum sa purifica cristalele, la ce frecventa putem sa le folosim, unde putem sa le asezam in locuinta pentru un efect pozitif, ce combinatii de pietre sunt ideale, ce stii despre fecioara?….). Iti doresc lumina, pace si un suflet curat.

    Apreciază

  7. Ionut, este foarte dificil de vizionat/citit pe fundal negru. Daca nu ai un motiv bine intemeiat, ti-as sugera sa schimbi..
    E pacat de informatiile care nu pot fi accesati din acest motiv.
    Felicitari pentru „lacas”…..

    Apreciază

  8. Buna! Iubesc cristalele si blog-ul tau e o sursa grozava de informatii! Apreciez si te felicit pentru munca depusa!
    As vrea sa iti cer o informatie, daca se poate si stii despre….
    Am intrat in posesia unei pietre numita piatra Shiva Linga. Am gasit doar 2 articole in limba engleza, in rest….nu prea exista informatie despre ea sau nu stiu eu unde sa caut.
    Multumesc.

    Apreciază

  9. Ionut,vreau sa-mi exprim bucuria si in acelasi timp sa-ti multumesc pentru tot ce faci pentru sufletele noastre,a celor care ne putem bucura de aceste minunatii .Multumesc Universului ca am putut sa descopar aceasta minune.Stiu sigur ca nu este intimplator.Multumesc pentru tot.Pentru liniste ,pentru bucurie,pentru tot …

    Apreciază

    • Cu mare drag, Violeta, pentru tot! Tot ce fac, fac din Suflet,neconditionat. 🙂

      Ma bucur ca am reusit sa impartasesc si cu altii bucuria descoperirii acestui minunat Univers al cristalelor, mineralelor si pietrelor, un Univers in care daca te pierzi nu iti mai trebuie absolut Nimic. Ma bucur ca intalnesc oameni care se bucura impreuna cu mine de ceea ce pot face acesti „prieteni”, cum imi place mie sa numesc pietrele, ca se minuneaza si ca spun si altora mai departe despre puterea care sta intr-o simpla piatra pentru unii si un intreg Univers pentru altii.

      Te mai astept cu mare drag si de fiecare data cand ajung pe acest blog, vreau sa descoperi altceva,din ce in ce mai interesant!

      O zi Luminata,

      Ionut

      Apreciază

  10. 🙂 Mi se pare minunat! O sa fiu sincer, nu m-am asteptat. Simt in tot ce scrii ca e pasiune si puritate cruda, ceea ce ii confera o stralucire aparte. Tocmai ti-ai castigat un loc la mine 🙂

    Apreciază

    • Multumesc mult! Tu ti-ai castigat locul la mine inca din momentul in care am ajuns pe blogul tau 🙂

      Odata, o prietena foarte draga sufletului meu mi-a spus : „Transmitand pozitivism ( prin ceea ce faci astazi, asta faci) vei vedea cati oameni noi vor incepe sa citeasca ceea ce tu scrii. Vei vedea ce Porti ti se vor deschide ! Crede-ma! Sa vezi cand vei lasa Floarea de Lotus sa se deschida si vei transmite Exaltare cati oameni vor fi impresionati de tine si vor veni in jurul tau ! Exemplul tau va incepe sa fie urmat. Cuvintele tale vor deveni ascultate.” Si am lasat Floarea de Lotus sa se deschida. Si daca la inceput mergeam pe principiul copy/paste, acum filtrez informatia prin propriul spectru si ii pun Lumina si emotie proprie mie.

      Apreciază

    • AM RAMAS FARA CUVINTE. ARE COMPLEXITATE LA COTE MAXIME. EXCEPTIONAL. AM CITIT PE ALTE SITE-URI,BLOGURI DAR….NICI NU SE COMPARA CU AL DVS. FELICITARI. AM 59 DE ANI ,ABSOLVENTA A FACULTATII DE PARAPSIHOLOGIE SI STIINTE COGNITIVE- RADIESTEZIE, CRISTALOTERAPIE,BIOENERGOTERAPIE-METODA DJUNA,REFLEXOTERAPIE,MASAJ. DIN PACATE ACERASTA FACULTATE S-A DESFIINTAT. PACAT. LUMEA , AR FI PUTUT INVATA MULTE. FELICITARI INFINITE.

      Apreciază

      • Multi inainte va doresc, doamna Adochiei!
        Chiar daca aceasta minunata facultate s-a desfiintat, exista oameni care au venit pe Pamant cu o incarcatura speciala si cu puterea de a le impartasi celorlalti informatii pretioase.
        Nu trebuie sa regretam faptul ca un capitol se incheie. Din fericire eu vad acest aspect altfel, un capitol niciodata nu se inchide, acesta se transforma doar. 🙂
        Multumesc pentru felicitari!

        Gabriel

        Apreciază

Lasa-ti Sufletul sa se exprime!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.