AVENTURINUL ROSU – Piatra care ne invata increderea in sine(SiO2)


aventurin-rosuAVENTURINUL ROSU este o piatra a vitalitatii, a creativitatii, a sexualitatii, a vigilentei mentale si a actionarii. Intareste curajul si dorinta de a da piept cu viata si cu toate provocarile ei si ne ajuta sa gasim determinarea necesara de a trece peste orice obstacol si peste orice situatie dificila. Sporeste fluxul de prana, sau forta vitala. Cei care se confrunta cu o perioada de boala, pot folosi Aventurinul Rosu pentru a-si redobandi energia fizica, dar si increderea ca tot raul este inspre bine. Artistii, scriitorii sau oricine isi foloseste capacitatile creative, vor descoperi ca Aventurinul Rosu ii va ajuta sa gaseasca o noua inspiratie. Cei care lucreaza perioade indelungate, vor gasi in Aventurinul Rosu un aliat puternic. Toti cei care doresc sa isi transforme dorintele in realitate, vor imprumuta de la Aventurinul Rosu increderea, credinta si energia necesare pentru acest proces. Mesajul Aventurinul Rosu este „Eu pot!”.

aventurin-rosuAventurinul Rosu intruchipeaza combinarea elementelor Pamant si Foc. Energia sa este diferita fata de cea a Aventurinul Verde si a Aventurinul Albastru si trebuie privit ca un alt fel de piatra. Aventurinul Rosu se preocupa de planul fizic al oricarei fiinte si cu tranformarea fizicalitatii prin concentrarea energiei in actiuni concrete. Aventurinul Rosu amplifica energia atat de mult, incat nu vom simti niciun efort. Ne determina sa ne atingem scopurile fara a ne abate de la drum si ne ajuta sa aducem in planul fizic toate ideile de inspiratie divina.

Aventurinul Rosu ne ajuta sa alegem cea mai inalta cale dintre toate optiunile pe care le avem si ne imbunatateste discernamantul. Energiile sale sunt extrem de benefice pentru cei nehotarati, pentru cei care nu stiu pe ce drum sa apuce. Celor incapatanati datorita propriul ego, Aventurinul Rosu le dezvaluie unde i-ar putea duce flexibilitatea si renuntarea la ego. Aventurinul Rosu este un prieten de incredere si pentru cei care au mult prea multe idei creative, insa le este greu sa le puna cap la cap.

Aceasta piatra ii ajuta si pe care se afla intr-un conflict, sa fie fermi, dar totusi echilibrati, tocmai pentru a nu degenera intr-un conflict si mai aprins. Aventurinul Rosu ne arata atunci cand o luam pe cai gresite si ne da puterea de a ne recunoaste propriile greseli. Dace nu ni le recunoastem, nu mintim pe nimeni, decat pe noi insine. Incurajeaza iertarea de sine si abilitatea de a rade de sine si de propriile greseli, in acest fel indreptandu-le si mergand mai departe.

In plan spiritual, Aventurinul Rosu ne ajuta sa gasim curajul si taria morala de a manifesta orice ideal inalt prin actiuni concrete. Incurajeaza discernamantul, angajamentul si perseverenta.

In plan emotional, Aventurinul Rosu ne ajuta cu iertarea de sine. Energia sa ne arata imediat cand ne mintim singuri.aventurin-rosu

Aventurinul Rosu lucreaza armonios cu toate varietatile de Cuart, inclusiv cu Aventurinul Verde si Aventurinul Albastru. Pentru intarirea fortei vitale poate fi combinat cu Rubinul. Pentru sexualitate si creativitate, dar si pentru manifestare, Zincitul este partenerul ideal. Pentru a spori puterea de manifestare, Fenacitul si Labradoritul Auriu, alaturi de Aventurinul Rosu fac minuni. Moldavitul ii aduce Aventurinul Rosu puterea de a incepe procesul de transformare spirituala. In cazul in care Aventurinul Rosu ne face excesiv de puternici, Ajoitul ne va tempera asprimea.

EFECTE TAMADUITOARE. Aventurinul Rosu este un intaritor pentru sange si pentru sistemul imunitar. Stimuleaza producerea de globule rosii in maduva osoasa si regleaza fluxul sanguin din corp. Echilibreaza tulburarile autoimune si sistemul imunitar in general. Ajuta ficatul si sustine procesul de detoxificare.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Reclame

3 gânduri despre „AVENTURINUL ROSU – Piatra care ne invata increderea in sine(SiO2)

  1. Pingback: AVENTURINUL – O piatra extrem de pozitiva (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: AVENTURINUL ALBASTRU – O piatra a autodisciplinei si a fortei interioare (SiO2) | Gabriel Newman

  3. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: