SAFIRUL ALBASTRU – Piatra care activeaza „Puterea Mintii” (Al2O3)


safir albastru;SAFIRUL ALBASTRU este o piatra care activeaza mintea si puterile parapsihice, un amplificator al intelegerii interioare, al perceptiei extrasenzoriale si al agilitatii mintale. Este o piatra care ne ajuta sa vedem dincolo de aparente si sa exprimam adevarul cu vocea intelepciunii interioare. Din punct de vedere astrologic, Safirul Albastru este asociat cu planeta Saturn, arhetipul ordinii, organizarii si disciplinei. Este un aliat ideal pentru punerea in ordine a ideilor si a perceptiilor, pentru a le da forma.

safir albastru3Safirul Albastru este asociat cu disciplina mintala si concentrarea, determinarea si abilitatea de a folosi energiile unei minti activate. Aceasta varietate de Safir activeaza chakra gatului si cel de-al treilea ochi. Cu aceste doua chakre lucrand la unison, putem avea viziuni interioare, pe care mai apoi putem sa le exprimam liber si intr-un mod eficient. Safirul Albastru stimuleaza activeaza inteligenta superioara. Deschide canalul de comunicare a intelepciunii superioare si ne permite sa devenim o adevarata sursa de informatii din planurile superioare. Este un cristal recomandat mediumurilor, atat pentru deschiderea constientizarii, cat si pentru concentrarea si exprimarea in cuvinte a informatiilor primite. Safirul Albastru este util si pentru cei care au nevoie de sustinere in autodisciplinare. Acesta poate fi util pentru probleme lumesti precum tinerea unui program de slabit sau a unui program de meditatie, Safirul Albastru ajutandu-i  pe acestia sa ramana centrati si atenti la activitatea respectiva.

Safirul Albastru stimuleaza viziunile, perceptia extrasenzoriala si simtul cunoasterii interioare. Poarta energia Razei Albastre care aduce mintii pace, ordine si vindecare. Toate varietatile de Corindon reprezinta puterea. Safirul Albastru poarta energia „puterii mintii”. Este un excelent combatant impotriva gandurilor negative. Safirul Albastru ne stimuleaza nivelul inconstient al mintii si stimuleaza starea de visare. Poate fi folosit pentru calatorii astrale si visare lucida sau pentru calatorii catre nivelurile superioare ale constiintei in timpul meditatiei.safir albastru1

Safirul Albastru este o piatra regala. Poate fi folosit pentru a trezi intelepciunea in situatiile negative. Este de asemenea si o piatra de invatare. Ne permite sa accesam liber cunoasterea universala si sa retinem ceea ce invatam. Este o piatra excelenta de folosit in vindecarea vietilor anterioare, ajutandu-ne sa ne amintim exact acele momente care trebuie vindecate, pentru a elibera energia stagnata si pentru a continua, fara bagaje, drumul spre evolutia spirituala. Poate fi folosit pentru a intensifica efectul hipnozei si starile de transe hipnotice.

In plan spiritual, Safirul Albastru da tarie mintii si imbunatateste capacitatea de invatare. Ne ajuta sa accesam cele mai adanci niveluri ale constiintei, promovand o intelegere completa a Sinelui. Stimuleaza cel de-al treilea ochi si chakra coroana, imbunatatind viziunile si abilitatile parapsihice.

In plan emotional, Safirul Albastru ii sustine pe aceia care sunt usor de clintit de opiniile celorlalti. Ii ajuta sa devina mai siguri pe ei, pe alegerile pe care le fac si pe propria lor cunoastere interioara. Este o piatra puternica pentru vindecarea emotionala, atat pentru problemele din viata curenta, cat si pentru cele din vietile anterioare.

safir albastru-Pentru sporirea abilitatilor metafizice si a acuitatii mintale, Safirul Albastru poate fi folosit impreuna cu Lapis Lazuli, Azurit, Lazulit, Iolit si Scapolit Albastru. Alaturi de Cuartul Roz si celelalte pietre ale Inimii, aduc loialitate si fidelitate in orice relatie.

EFECTE TAMADUITOARE. Safirul Albastru sustine vindecarea durerilor de cap, afectiunilor oculare, dezechilibrelor urechii interioare si a ametelii.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca este purtat la gat, este recomandat sa fie cat mai aproape de chakra gatului. Ca inel, poate fi purtat pe degetul mijlociu. In timpul meditatiei, poate fi plasat pe cel de-al treilea ochi.

6 gânduri despre „SAFIRUL ALBASTRU – Piatra care activeaza „Puterea Mintii” (Al2O3)

  1. Pingback: SODALITUL – Piatra care ne ajuta sa inlaturam confuzia si sa ne recapatam increderea de sine – Na4(Si3Al3)O12Cl | Gabriel Newman

  2. Pingback: DUMORTIERITUL – Piatra care ne invata sa indepartam orice obstacol si sa iesim la Lumina Al7BO3(SiO4)3O3 | Gabriel Newman

  3. Pingback: CUARTUL TITAN AURA – Cuartul special fabricat in laborator care ne impamanteaza, ne echilibreaza si ne energizeaza in acelasi timp (SiO2 + Ti) | Gabriel Newman

  4. Pingback: RUBINUL – „Excelentă piatră energetică”(Al2 O3+Cr,Ca,Fe) | Gabriel Newman

  5. Pingback: SAFIRUL PADPARADSHA – „Floarea de Lotus” a Chakrei Sacrale (Al2O3) | Gabriel Newman

  6. Pingback: SAFIRUL – Piatra intelepciunii (Al2O3) | Gabriel Newman

Lasa-ti Sufletul sa se exprime!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: