ATLANTISITUL – O piatra care stimuleaza evolutia spirituala


atlantisit.CARACTERISTICI. Combinatie de serpentin verde si stictit violet, atlatisitul permite accesarea vietilor anterioare, traite in Atlantida. Te reconecteaza astfel cu intelepciunea la care ai avut acces in trecut si te incurajeaza sa inchei proiectele incepute atunci.

atlatisit ouPrin stimularea evolutiei spirituale, aceasta piatra ii ajuta pe cei care si-au folosit in mod gresit puterile spirituale in timpul civilizatiilor din trecutul indepartat sa inteleaga cum trebuie folosite in mod corect aceste puteri si care este adevarata natura a fortei spirituale. Atlantisitul purifica si aliniaza toate chakrele.

In plan psihologic, atlatisitul reduce stresul si te incurajeaza sa gandesti inainte de a vorbi. Este extrem de util pentru simularea cu blandete a copiilor sa isi modifice comportamentul inadecvat, dar si pentru detasarea de vechile rani si de alegerile nefericite din trecut, pentru eliminarea tiparelor depasite si pentru adoptarea unei perspective noi, mai pozitive. Restabileste cu eficienta armonia in cazul certurilor si disputelor.

Atlantisitul vindeca Pamantul, restabileste pacea, iar daca este ingropat in pamant, purifica si armonizeaza energiile in locurile in care au prevalat moartea si distrugerea.atlantisit..

EFECTE TAMADUITOARE. Are efecte benefice asupra memoriei celulare, stresului, afectiunilor sangelui, hipoglicemiei si diabetului.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

picrolitFORME SPUPLIMENTARE. PICROLITUL a fost extrem de pretuit in vremurile preistorice. Forma de serpentin verde, este o piatra extrem de protectoare care purifica si echilibreaza sistemul chakrelor. Amplifica vitalitatea. Vindeca Pamantul si poate fi folosit in retele pentru a atrage ploaia in regiunile secetoase. In plan emotional, picrolitul sustine relatiile tumultoase, ajutandu-i pe cei doi parteneri sa recunoasca trasaturile pozitive ale celuilalt. In plan fizic ajuta inima, glandele suprarenala si sistemul endocrin. Incurajeaza asimilarea proteinelor. Picrolitul slefuit ca o piatra pretioasa are o vibratie mai usoara.

Reclame

Lasa-ti Sufletul sa se exprime!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: