ANABERGITUL – O piatra mistica Ni3(AsO4)2·8H2O


anabergitCARACTERISTICI. In plan spiritual, anabergitul te invata ca totul este perfect exact asa cum este. Iti arata armonia sinelui tau superior si te deschide in fata tuturor posibilitatilor. Daca este plasat pe cel de-al treilea ochi, aceasta piatra mistica amplifica intuitia si capacitatea de vizualizare. Permite contactul cu alte fiinte pline de intelepciune din Univers.

In plan psihologic, anabergitul te invata cine esti cu adevarat (daca il tii pe Soma Chakra) si reflecta aceasta cunoastere in lumea exterioara. Acest cristal apare numai la momentul oportun, cand esti pregatit pentru el, si aduce cu sine cunoasterea de care ai nevoie. De aceea, reprezinta un indiciu util pentru necesitatea unei schimbari psihologice.

anabergit.Anabergitul aliniaza invelisul biomagnetic si chakrele, purifica chakra Pamantului si amplifica energiile biomagnetice. La nivelul meridianelor fizice, amplifica fluxul de energie si armonizeaza cu reteaua de meridiane a Pamantului, facilitand astfel vindecarea multidimensionala la nivel celular.

In plan fizic, anabergitul trezeste potentialul de autovindecare al corpului si il pregateste pe acesta pentru radioterapie si pentru lupta cu infectiile. Amplifica receptivitatea fata de tratamentul radionic sau fata de alte terapii energetice. Poate stimula facultatea ambidextra. Sustine invatarea de limbi straine, precum si intelegerea simbolurilor si a imaginilor onirice.

anabergit...EFECTE TAMADUITOARE. Anabergitul stimuleaza memoria celulara si combate deshidratarea, tumorile, dezechilibrele celulare si infectiile.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Anunțuri

2 gânduri despre „ANABERGITUL – O piatra mistica Ni3(AsO4)2·8H2O

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: