AGATUL PIELE DE SARPE – O piatra a invizibilitatii


agat piele de sarpeCARACTERISTICI. Agatul piele de sarpe este o piatra a invizibilitatii si a schimbarii naturale a formei. Te ajuta sa te amesteci in multime si sa calatoresti fara sa fii observat, atat in lumea fizica cat si in cele superioare si inferioare. Este un instrument util pentru regasirea Sufletului.

In plan spiritual, agatul piele de sarpe alunga grijile si depresia din viata de zi cu zi si confera pofta de viata si o bucurie fara egal. Iti reaminteste ca la fel ca sarpele care renunta la vechea sa piele, si tu poti renunta la trecutul tau, renascand.

Daca este plasat pe chakrele inferioare, aceasta piatra activeaza ridicarea energiei Kundalini si stimuleaza procesul de regenerare. Poate conferi viclenia sarpelui atunci cand ai de-a face cu oameni prefacuti sau cu situatii dificile. agat piele de sarpe.

In plan fizic, agatul piele de sarpe este folosit de mult timp la vindecarea bolilor de piele si la estomparea ridurilor, conform principiului homeopatic : „In doze mici, otrava vindeca bolile generate de ea.”

EFECTE TAMADUITOARE. In mod traditional, agatul piele de sarpe a fost folosit de mult timp pentru vindecarea psoriazisului, a afectiunilor auzului si a bolilor de stomac.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Poate fi folosit sub forma de elixir, care trebuie adaugat la apa din baie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: