AGATUL COPAC – Vindecatorul Pamantului


agat copacCARACTERISTICI. Vindecator extrem de util al pamantului si al mediului, agatul copac sustine indeosebi plantele si copacii de tot felul. Daca este folosit pentru construirea unei retele in jurul unei gradini sau a unei plantatii, favorizeaza germinarea si stimuleaza fertilitatea. Prin conexiunea sa cu energia si cu spiritele naturii, agatul copac faciliteaza relatiile cu toate fiintele vii si indeosebi comunicarea cu plantele si copacii. Daca doresti sa ramai conectat cu natura salbatica si in acelasi timp ferit de pericole, pastreaza o astfel de piatra in buzunar.

In plan psihologic, agatul copac confera un sentiment de siguranta chiar si in cele mai dificile situatii. Amplifica puterea si perseverenta si te ajuta sa faci fata circumstantelor dificile ale vietii intr-o stare de detasare si echilibru, inclusiv sa identifici lectiile karmice sau binecuvantarile care se ascund in spatele aparentelor. Aceasta piatra  incurajeaza afirmarea pozitiva a sinelui si stimuleaza iubirea de sine, pana cand aceasta devine de nezdruncinat.

In plan emotional, agatul copac ofera protectie impotriva energiilor negative personale sau provenite de la ceilalti oameni.

In plan fizic, sustine sistemul imunitar prin restabilirea vitalitatii si puterii.

EFECTE TAMADUITOARE. Acest cristal are efecte benefice asupra sistemului imunitar si ajuta vindecarea infectiilor.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Daca ai un sistem imunitar slabit si esti predispus catre infectii, lipeste-ti un agat copac deasupra timusului si lasa-l in aceasta pozitie peste noapte.

Anunțuri

5 gânduri despre „AGATUL COPAC – Vindecatorul Pamantului

  1. Pingback: AGATUL – O piatra care isi face efectul incet si sigur (SiO2) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: