ULEXITUL – „Piatra TV” NaCa[B5O6(OH)6]•5H2O


CARACTERISTICI. Măreşte orice obiect deasupra căruia este plasat. Piatră extrem de clară, pune în convergenţă lucrurile pe planurile interioare şi spirituale, inducând obiectivitatea şi claritatea atât de necesare. Excelentă pentru interpretarea viselor şi a viziunilor, arată calea de urmat în planul spiritual şi conduce în adâncimea sinelui. In plan pragmatic, ulexitul permite atingerea esenţei problemei, indicând calea către rezolvare. Piatră de revelaţie în lumea fizică, conferă abilitatea de a citi în inima celorlalţi, de a şti ce gândesc şi ce simt aceştia, astfel încât deciziile pot fi luate în cunoştinţă de cauză. Energia moderată a ulexitului este benefică pentru meditaţie şi relaxare. Plasat pe al treilea ochi, îmbunătăţeşte vizualizarea şi înlătură energia mentală negativă. Echilibrează energiile yin şi yang, aliniază corpurile subtile.
In plan mental, dezvoltă imaginaţia şi stimulează creativitatea, mai ales în afaceri. în cazul unor reacţii exagerate, vă ajută să vedeţi lucrurile clar.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Ulexitul îmbunătăţeşte vederea. Excelent ca elixir pentru riduri. Nu trebuie lăsat prea mult timp în apă, deoarece se dizolvă.
POZIŢIONARE. Purtaţi-l sau plasaţi-l unde este nevoie, mai ales pe ochi şi pe al treilea ochi. Piatră perfectă pentru meditaţie, dacă priviţi în profunzimile sale.

 

 

 

 

Urmează : UNAKITUL

Reclame

Un gând despre „ULEXITUL – „Piatra TV” NaCa[B5O6(OH)6]•5H2O

  1. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Gemeni (22 mai – 21 iunie) « tiganus ionutz

Lasa-ti Sufletul sa se exprime!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: