RIOLIT(LIPARIT) – „CUART PORFIRIC”


CARACTERISTICI. Riolitul înflăcărează potenţialul şi creativitatea sufletului, induce schimbarea fără a o impune, ajută la împlinirea căutărilor şi facilitează cunoaşterea în plan spiritual. Poate accesa înţelepciunea karmică. Fortificând sufletul, corpul şi mintea, riolitul este extrem de util pentru introspecţie. Favorizează o stare de meditaţie profundă, în care se pot face călătorii în interior şi în exterior. Util pentru vindecarea vieţilor anterioare, procesează trecutul şi-l integrează în prezent. Rezolvă problemele, indiferent de sursa dificultăţilor, şi promovează mersul înainte. Excelent pentru ancorarea în prezent, nu în trecut. In plan psihologic, riolitul fortifică iubirea proprie şi sentimentul propriei valori. Conferă respectul de sine şi acceptarea veritabilului eu. In plan mental, dă puterea de a gestiona cu calm situaţiile conflictuale, fâcându-vă conştienţi de propriile forţe. Din punct de vedere emoţional, riolitul are un efect echilibrant, facilitând cu blândeţe eliberarea emoţională în momentul potrivit.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Creşte rezistenţa naturală a corpului. Tratează venele, urticariile, afecţiunile pielii, infecţiile. Favorizează asimilarea complexului de vitamine B. Dizolvă calculii renali. Ca elixir, riolitul conferă forţă şi tonus muscular.
POZIŢIONARE. Purtaţi-l sau plasaţi-l după nevoie. Pe frunte, pentru întoarcerea la vieţile anterioare (sub îndrumarea unui terapeut experimentat) şi pe plexul solar pentru eliberarea emoţională.

 

Urmează : RUBINUL

Reclame

Lasa-ti Sufletul sa se exprime!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: