CUARTUL FUMURIU – Una dintre cele mai puternice pietre de impamantare si purificare (SiO2)


cuart-fumuriuCUARTUL FUMURIU este o varietate de Cuart, un dioxid de siliciu, cu o duritate de 7 pe scara Mohs. Ca si celelalte varietati de Cuart, Cuartul Fumuriu cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal) si se prezinta sub forma de cristale prismatice. Culoarea Cuartului Fumuriu variaza de la cafeniu foarte pal la maro ciocolatiu inchis. Culoarea sa se datoareaza iradierii naturale. Cuartul clar poate fi transformat artificial in Cuart Fumuriu prin tratarea cu radiu sau cu raze X. Cuartul Fumuriu se gaseste in multe tari, inclusiv Brazilia, Australia, Madagascar, Elvetia si Statele Unite ale Americii.

Cuartul Fumuriu este una dintre principalele pietre de impamantare. Ii ajuta pana si pe cei mai „aerieni” dintre noi sa ramana cu picioarele pe Pamant, astfel incat sa functioneze din plin ca fiinte pamantene. Atunci cand calatorim pe taramurile superioare, activandu-ne chakrele superioare si aliniindu-le cu chakrele non-fizice de deasupra capului, Cuartul Fumuriu ne ajuta sa revenim cu blandete in corpul fizic si in lumea fizica. Cuartul Fumuriu faciliteaza si impanantarea informatiilor spirituale pe care le-am primit in urma acestor calatorii in universul non-fizic.

cuart-fumuriu2Cuartul Fumuriu dezvolta caracterul practic si organizarea. Este o piatra excelenta de tinut aproape de catre contabili, dar si de cei care isi calculeaza singuri veniturile, incasarile, profitul si cheltuielile. Cuartul Fumuriu confera studentilor concentrare si profesorilor rabdare.

Cuartul Fumuriu ofera protectie fata de negativitatea care ar putea ajunge in mediul in care traim. Absoarbe si transmuta cantitati aproape nelimitate de negativitate, ducandu-le in Pamant, unde pot fi neutralizate. Atunci cand avem o stare foarte proasta, putem sa luam un Cuart Fumuriu in mana, iar cateva minute mai tarziu ne vom intreba unde a disparut starea in care eram. Chiar daca aceasta varietate de Cuart absoarbe energiile negative atat de usor, este indicat sa fie purificat in mod regulat.

Cuartul Fumuriu are abilitatea de a manifesta in planul fizic ceea ce se intampla in planul eteric. Atunci cand purtam sau tinem in mana un Cuart Fumuriu suntem mult mai deschisi catre observarea fenomenelor care nu se vad cu ochii fizici. Cuartul Fumuriu este util si pentru aducerea in realitatea fizica a viselor si a ideilor inspirate.

Cuartul Fumuriu este una dintre cele mai puternice pietre de impamantare si purificare. Precum fumul unui manunchi de salvie, energia Cuartului Fumuriu curata si purifica aura si sistemul energetic. Ne sustine sa ne conectam cu Pamantul si completeaza circuitul electric dintre corpul fizic si planeta. Fara aceasta circuit complet, sistemul energetic arata exact ca o linie de tensiune inalta rupta. Chiar daca in corpul fizic exista energie din abundenta, fara acest circuit nu are unde sa se duca. In acest caz energia va fi eliberata in mediul inconjurator prin aura, ceea ce poate cauza efecte neplacute atat pentru propriul sistem nervos, cat si pentru cei din jurul nostru. Impamantand aceasta energie, prin circuitul despre care am scris mai sus, energia in exces si negativitatea sunt eliberate printr-un flux sigur si sanatos, restabilind circuitul energetic natural. Cuartul Fumuriu este un aliat de incredere pentru tot acest proces.cuart-fumuriu

Culoarea maronie a Cuartului Fumuriu, cum am mai scris, se datoareaza iradierii naturale. Deoarece deja rezoneaza cu frecventele radiatiei, poate fi folosit cu succes pentru a contracara campurile electromagnetice excesive, precum cele emise de calculatoare, laptopuri, smartphone-uri si alte device-uri.  Cand vinde vorba de vindecarea cu cristale, Cuartul Fumuriu inlatura densitatile din campul auric si le trimite in Pamant, pentru a fi procesate si transformate inca o data in energii benefice si sanatoase.

Cuartul Fumuriu, prin legatura sa stransa cu Pamantul si cu chakrele inferioare, promoveaza grija pentru mediul inconjurator si solutiile ecologice. Reprezinta un antidot perfect impotriva stresului, ajutandu-ne sa trecem cu capul sus si pieptul inainte prin momentele dificile, dar si in cazul luarii deciziilor grele si importante. Prin ancorarea energiei spirituale si prin neutralizarea vibratiilor negative, Cuartul Fumuriu blocheaza stresul geopatic, absoarbe ceata electromagnetica si faciliteaza eliminarea si detoxifierea pe toate planurile. Atrage in schimb o vibratie pozitiva, care umple corpul fizic, dar si mediul inconjurator. Cuartul Fumuriu ne invata cum sa lasam in urma toate lucrurile de care nu avem nevoie. Poate fi folosit pentru protejarea Chakrei Steaua Pamantului, situata sub talpi si a corzii energetice care face legatura cu centrul Pamantului, mai ales atunci cand suntem intr-o zona cu o energie telurica perturbata.

In plan spiritual, Cuartul Fumuriu ne ajuta sa primim, sa impamantam si sa folosim mai multe energii cu o frecventa superioara. Ne sustine sa aliniam corpul fizic cu propriul corp de Lumina si, in acelasi timp, si purifica si protejeaza.

In plan emotional, Cuartul Fumuriu ne sustine sa ne simtim mai cu picioarele pe Pamant si capabili de crearea si schimbarea propriei realitati.

In plan psihologic, Cuartul Fumuriu inlatura fricile, vindeca depresia si confera o stare de spirit calma. Elimina tendintele suicidale si deznadejdea. Ne ajuta sa ne acceptam corpul fizic si natura sexuala, fortificand virilitatea si purificand chakra radacina, astfel incat aceasta sa isi exprime in mod natural pasiunea. Cuartul Fumuriu alunga cosmarurile si atunci cand sesizeaza o emotie negativa, o dizolva cu blandete.

In plan mental, Cuartul Fumuriu promoveaza gandirea pragmatica si pozitiva, Poate fi folosit pentru prezicerea viitorului in vederea obtinerii unei perspective clare si a eliminarii fricii de esec. Indeparteaza contradictiile, stimuleaza puterea de concentrare si corecteaza dificultatile de comunicare. Cuartul Fumuriu faciliteaza oscilatiile mintii intre starile alfa si beta si linisteste mintea pentru meditatie.

Uneori Cuartul Fumuriu apare cu incluziuni aurii de Rutil. Aceste specimene sunt unelte excelente pentru manifestare. Ne sustin sa impamantan in viata fizica visele despre cariera, prosperitate, aventura si crestere spirituala – Rutilul accelerand cu brio acest proces. Cuartul Fumuriu lucreaza armonios cu alte prietre de impanatare precum Sugilitul, Turmalina Neagra, Jaisul si Obsidianul Negru. Alaturi de Moldavit, acesta aduce din plin energia de transformare in planul fizic.

EFECTE TAMADUITOARE. Dat fiind faptul ca aceasta varietate de Cuart este ea insasi iradiata natural, aceasta trateaza bolile asociate cu radiatiile sau cu chimioterapia. Pentru acest scop, trebuie alese insa numai Cuarturi Fumurii naturale, cu o radiatie personala infima, si nu cele iradiate artificial – de regula, acestea din urma sunt foarte negre si netransparente. Prin puterea sa de relaxare, Cuartul Fumuriu amplifica enorm toleranta fata de stres. In plus, usureaza durerea. Folosit in scopuri terapeutice, un cristal de Cuart Fumuriu cu varful orientat, catre exterior (nu catre corp) poate impiedica declansarea unei crize de vindecare. Cuartul Fumuriu este extrem de eficient in tratarea bolilor abdominale, a soldurilor si a picioarelor. Elimina durerile, inclusiv migrenele, si are efecte benefice asupra sistemul reproducator, a celui muscular si a celui nervos, precum si asupra inimii. Cuartul Fumuriu calmeaza crampele, intareste spatele si fortifica nervii. Aceasta piatra ajuta la asimilarea mineralelor si la reglarea lichidelor din corp.

POZITIONARE. Cuartul Fumuriu poate fi plasat pe orice parte corporala, dar se recomanda indeosebi plasarea sa pe chakra radacina. Poate fi tinut sub perna, pus langa telefon sau pe o linie telurica de stres geopatic. Poate fi purtat pentru perioade lungi de timp sub forma de pandativ. Pentru eliminarea stresului, luati cate un cristal de Cuart Fumuriu in fiecare mana si stati cateva minute. Plasat pe un loc durerors, elimina durerea. Daca este plasat cu varful catre corp, energizeaza corpul; in pozitie inversa, alunga energiile negative.

Urmeaza : CUARTUL ZAPADA

38 de gânduri despre „CUARTUL FUMURIU – Una dintre cele mai puternice pietre de impamantare si purificare (SiO2)

 1. Pingback: SHATTUCKITUL – Piatra care ne invata sa fim sinceri cu noi insine – Cu5(Si2O6)2(OH)2 | Gabriel Newman

 2. Pingback: CUARTUL CU INCLUZIUNI DE RUTIL – Cristalul care da pe afara de energie (SiO2 + TiO2) | Gabriel Newman

 3. Pingback: OBSIDIANUL LACRIMA DE APAS – Piatra care ne reaminteste ca suntem fiinte spirituale care experimenteaza fizicalitatea (SiO2) | Gabriel Newman

 4. Pingback: MAGNEZITUL – Piatra care ne deschide calea catre experientele transcendentale (MgCO3) | Gabriel Newman

 5. Pingback: IOLITUL / CORDIERITUL INDIGO / DICROITUL / SAFIRUL DE APA – Ghidul ideal pentru recuperarea partilor pierdute ale Sinelui (Mg,Fe)2Al3(AlSi5O18) | Gabriel Newman

 6. Pingback: AMETISTUL NEGRU – Unul dintre cele mai inaltatoare scuturi energetice (SiO2) | Gabriel Newman

 7. Pingback: JAISUL / GAGATUL – Filtrul natural de negativitate (C) | Gabriel Newman

 8. Pingback: FLUORINA / FLUORITUL – Cel mai bun „aspirator metafizic” (CaF2) | Gabriel Newman

 9. Pingback: POLUCITUL – Un detoxifiant eteric excelent (Cs,Na)2(Al2Si4O12) · 2H2O | Gabriel Newman

 10. Pingback: PIETRELE Z – „Cartea de imbarcare” catre calatoriile interdimensionale | Gabriel Newman

 11. Pingback: FOSFOSIDERITUL – Piatra care ne tine departe de oamenii care nu ne merita (FePO4 · 2H2O) | Gabriel Newman

 12. Pingback: PIATRA ISUA – Piatra care ne conduce catre originea Sufletului | Gabriel Newman

 13. Pingback: DIAMANTUL – Razboinicul Luminii (C) | Gabriel Newman

 14. Pingback: DANBURITUL – Cristalul care ne ajuta sa devenim Fiinte de Lumina in planul fizic (CaB2Si2O8) | Gabriel Newman

 15. Pingback: OBSIDIANUL CURCUBEU – Piatra care ne poarta pe drumul spre Lumina (SiO2) | Gabriel Newman

 16. Pingback: OBSIDIANUL – Piatra fara frontiere (SiO2) | Gabriel Newman

 17. Pingback: HEMATITUL – Cea mai eficienta piatra pentru ancorarea energiilor superioare in planul fizic (Fe2O3) | Gabriel Newman

 18. Pingback: CRISOPRAZUL – Un magnet pentru iubirea neconditionata (SiO2) | Gabriel Newman

 19. Pingback: JASPUL HELIOTROP (PIATRA SANGELUI) – Piatra Razboinicului Spiritual (SiO2) | Gabriel Newman

 20. Pingback: PIETRELE BOJI (KANSAS POP ROCKS) – O pereche perfecta pentru ancorarea in prezent si in planul fizic (Fe2O3.nH2o + FeS2) | Gabriel Newman

 21. Pingback: CUARTUL NIRVANA TRIGONIC si CUARTUL CU INTERFERENTE DE CRESTERE (SiO2) | Gabriel Newman

 22. Pingback: AURALITUL-23 — Piatra Regenerarii si a Reintineririi | Gabriel Newman

 23. Pingback: CHAROITUL – Piatra care atrage sincronicitati K(Ca,Na)2Si4O10(OH,F)·H2O | Gabriel Newman

 24. Pingback: Chakrele principale si cateva cristale specifice | Templul Unimii @lauradinu.ro

 25. Pingback: CARNEOLUL / CORNALINA – Piatra curajului si a celor nascuti sa conduca (SiO2) | Gabriel Newman

 26. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

 27. Pingback: MERLINITUL MISTIC – Piatra care ne ajuta sa descoperim cei care suntem cu adevarat | Gabriel Newman

 28. Pingback: MAGNETIT(PIATRA MAGNET) – Fe3O4 | Gabriel Newman

 29. Pingback: AMETISTUL, „CUARTUL VIOLET” – Piatra de Inceput SiO2+(Al, Fe, Ca, Mg, Li, Na) | Gabriel Newman

 30. Pingback: DRAVITUL (TURMALINA BRUNA) – O piatra cu o menire cu adevarat binecuvantata Na(Mg3)Al6(Si6O18)(BO3)3(OH)3(OH) | Gabriel Newman

 31. Pingback: TURMALINA NEAGRA (SCHORL) – O piatra protectoare NaFe2+3Al6(BO3)3Si6O18(OH)4 | Gabriel Newman

 32. Pingback: Cuartul Arhivist, Cuartul Portal si Cuartul Trigonic (SiO2) | Gabriel Newman

 33. Pingback: PALLASITUL – Meteoritul care uneste Mintea si Inima cu Mintea Superioara a Cosmosului si Inima Universului | Gabriel Newman

 34. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

 35. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie) | Gabriel Newman

 36. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) | Gabriel Newman

Lasa-ti Sufletul sa se exprime!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: