AZEZTULIT – O piatra a Noii Ere


AZEZTULIT

CARACTERISTICI. Cristal rar, purtător de lumină, este o piatră a Noii Ere.
Vibraţia sa extrem de pură, una din cele mai subtile din regnul mineral, este acordată la cele mai înalte frecvenţe. Acest cristal coboară frecvenţele înalte spre pământ pentru a favoriza evoluţia spirituală.
Dezvoltă conştiinţa şi o ridică la un nivel superior, ca şi vibraţiile
individuale, dacă sunteţi pregătiţi. Astfel, el vă ajută să emiteţi o vibraţie
pozitivă, care va fi benefică şi celorlalţi. Azeztulitul nu trebuie sâ fie
purificat, el fiind întotdeauna încărcat cu energie. Această piatră trebuie manipulată cu grijă dacâ nu aveţi obiceiul de a lucra în planuri spirituale sau cu frecvenţe înalte. Schimbarea de vibraţie
indusă este puternică şi poate avea efecte secundare neplăcute înainte de a fi total asimilata. Utilizarea altor cristale spirituale, precum ametrinul şi acvamarinul, pregateşte calea acestei schimbări. înainte de a face această mutaţie, modelele depăşite trebuie să fie disipate şi purificarea emoţională desăvârşită. Vibraţia formei opace a acestui cristal este mai puţin fină: este un releu util în vederea lucrului cu tipurile sale mai transparente.

In plan spiritual, azeztulitul facilitează meditaţia, inducând pe loc o stare de „absenţă” şi formând o spirală protectoare în jurul corpului fizic. Stimulează kundalini să urce de-a lungul coloanei vertebrale. Piatra de viziune şi inspiraţie, activează chakra celui de-al treilea ochi şi chakra coroana, ridicându-se către domeniile superioare. Azeztulitul este în
acord cu direcţia spirituală venind din viitor, facilitând astfel luarea deciziilor importante. Azeztulitul activează punctele ascensionale situate la baza coloanei vertebrale, în mijlocul abdomenului şi în centrul creierului pentru accederea la o vibraţie mai înaltă, fără parăsirea corpului fizic. Plasat pe al treilea ochi, vă ajuta să vă vedeţi viitorul.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Tratează cancerul, tulburările celulare şi inflamaţia, susţine bolnavii cronic întărindu-le voinţa. Cea mai mare parte a acţiunii sale curative are loc la nivelul vibraţiei spirituale, unde acest cristal influenţeazâ conexiunile chakrei cu realitatea superioară şi faciliteazâ mutaţia vibratorie.

POZIŢIONARE. Pe al treilea ochi, pe punctul coroană sau acolo unde este nevoie.

Urmeaza : AZURITUL

Anunțuri

32 thoughts on “AZEZTULIT – O piatra a Noii Ere

 1. Pingback: NUUMMITUL – Piatra de regasire a Sufletului « tiganus ionutz

 2. As gasi undeva de vanzare un cristal de azeztulit? Eu iubesc mult cristalele, cred in puterea lor si am acum mare nevoie de un astfel de cristal pentru sotul meu de 42 de ani care are cancer la gat. Cand am citit despre efectele acestui cristal am stiut si am simtit ca sotul meu are nevoie de el. N-am gasit pe internet de vanzare…

  Apreciază

  • Buna Dana,

   Ma bucur mult sa intalnesc inca pe cineva care iubeste mult cristalele. Credinta iar este un „ingredient” foarte important. Inseamna ca putem trece direct la treaba.
   Insa inainte de toate,imi poti spune daca si sotul tau are aceeasi credinta si iubire fata de cristale? Sau macar este deschis catre „Schimbare”? Daca raspunsul e „Nu” atunci ne vom lovi de niste bariere ale lui care numai cu acordul lui tpot fi indepartate. Nu avem voie sa facem nimic pentru nimeni pentru ca intervine Liberul Arbitru al fiecaruia.
   Daca nu le va accepta nu trebuie insistat. Eu ti-as recomanda,pana gasim azeztulit, sa ii cumperi un pandant cu Ametist sau cu Lapis-lazuli pe care sa il poarte la gat,sau chiar si o Turmalina albastra. As opta si pentru un Melanit(un granat negru) care are o energie mai masculina.Mai poti incerca si un Sugilit. Toate aceste pietre mi-au venit acum in minte si se gasesc mai usor. Iti recomand cu multa caldura aceste cristale si va doresc numai bine.

   Bucurati-va de tot ce vi se intampla pentru ca toate sunt inspre binele nostru.

   Gabriel Ionut

   Apreciază

   • Buna Ionut,

    Si multumesc pentru raspuns. Cristalele sunt prietenii mei cei mai buni si cred cu toata puterea in energia lor si in puterea lor de a ne ajuta. Sotul meu e putin mai sceptic fata de cristale, dar cred ca e pregatit pentru schimbare, intrucat accepta critalele in viata noastra, chiar a purtat o bratara de cuart roz pe care i-am daruit-o cand am simtit ca e deznadajduit si ca are nevoie de un sprijin suplimentar in lupta cu boala, pe langa sprijinul meu, ca sa accepte incercarea ce i s-a dat si sa invete lectia ce trebuie sa o invete, sa vrea sa mearga mai departe, sa lupte sa se schimbe ca sa se vindece . Cateodata ma surprinde cand ma incurajeaza sa cumpar vreun cristal care imi face cu ochiul, sau mi-a facut cadou un pandantiv felie de agat albastru dantela pe care il folosim pentru dureri de cap punandu-l pe frunte. Voi cauta o turmalina albastra sau un lapis-lazuli, sau poate un malachit.
    Multumesc pentru vastele informatii pe care ni le oferi legat de cristale, am citit aici multe lucruri noi despre cristale pe care le cunosteam sau de care nu auzisem pana acum. Cred ca nu noi alegem cristalele ci ele ne aleg pe noi si pentru cei care simt chemarea lor si le percep vibratiite, vor fi un ajutor pentru schimbarile spirituale ce ne asteapta. Cristalele ii ajuta pe cei care le iubesc si le vor inlesni drumul spre inaltarea spirituala pe care ni-l dorim fiecare dintre noi, sper.
    Azeztulitul e piatra a carei chemare o percep eu si stiu ca intr-o buna zi cand sotul meu va fi pregatit, va veni in viata lui.
    Mai am o nelamurire: pietrele moqui prezentate de tine, sunt aceleasi cu pietrele boji?

    Sa ai o viata linistita si muzica cristalelor de care vorbesti cu atata drag, ca despre niste buni prieteni, sa-ti lumineze sufletul.

    Dana

    Apreciază

 3. si eu sunt o iubitoare de cristale si am cateva pe care le” ingrijesc” dar sunt unele pecare nu le am si nu stiude unde le pot procura de exemplu melanit moldavitul poti sama ajuti …..unde as putea gasi?

  Apreciază

 4. Puteti cauta azeztulit, nuumit si alte cristale autentice, in magazinul Tropic Gifts Concept. Se afla in HomeDesign Mall vis-a-vis de stadionul Steaua, cartierul Ghencea.
  In prealabil puteti sa va interesati telefonic. Au cont pe facebook.
  Cred ca vi le pot trimite si prin curier rapid, desi este de preferat sa le alegeti personal.
  Sanatate!

  Apreciază

 5. Pingback: LABRADORITUL AURIU – Piatra care ne invata sa “Ne jucam cu FOCUL” (Ca,Na)[Al(Al,Si)Si2O8] « Gabriel Newman

 6. Pingback: STILBITUL – Piatră puternic creativă (NaCa2Al5Si13O36·14H2O) | Gabriel Newman

 7. Pingback: CUARTUL SATYALOKA – Un cuart cu o vibratie foarte inalta (SiO2) | Gabriel Newman

 8. Pingback: BARITINA / BARITUL – O piatra a transformarii (BaSO4) | Gabriel Newman

 9. Pingback: CITRINUL (PIATRA CAIRNGORM) – O piatra energizanta si puternic creativa (SiO2) | Gabriel Newman

 10. Pingback: HERDERITUL – O unealta extrem de puternica pentru evolutia umana – CaBe(PO4)(F,OH) | Gabriel Newman

 11. Pingback: ADULARUL (ADULARIA) – Un bun sustinator in incursiunea catre „regele” interior KAlSi3O8 | Gabriel Newman

 12. Pingback: PIATRA CREEDIT – Un activator rapid al chakrelor superioare Ca3Al2(SO4)(F,OH)10•2(H2O) | Gabriel Newman

 13. Pingback: CRIOLITUL – Chintesenta noii constiinte care strabate tacut umanitatea si care este destinata sa tranforme lumea (Na3AlF6) | Gabriel Newman

 14. Pingback: MOLDAVITUL – Un catalizator spiritual SiO2(+Al2O3) | Gabriel Newman

 15. Pingback: AEGIRINUL – O piatra extrem de protectoare NaFe3+[ Si2O6] | Gabriel Newman

 16. Pingback: CROCOITUL – Activatorul concomitent al Radacinii, al Inimii si al Coroanei (PbCrO4) | Gabriel Newman

 17. Pingback: PIATRA NEBULA – Nebuloasa Regatului Mineral | Gabriel Newman

 18. Pingback: AGATUL SALVIE – O piatra care mentine constienta conexiunea cu ghizii spirituali (SiO2) | Gabriel Newman

 19. Pingback: MORGANITUL – „Smaraldul Roz” care deschide inima la un alt nivel (Be3Al2Si6O18 cu ioni de mangan) | Gabriel Newman

 20. Pingback: RUBELITUL (TURMALINA ROSIE) – Activatorul profund al Chakrei Inimii Na(Li1.5Al1.5)Al6(Si6O18)(BO 3)3 (OH)3(OH) | Gabriel Newman

 21. Pingback: SAFIRUL ALB – Piatra care intareste „Puterea Spiritului” (Al2O3) | Gabriel Newman

 22. Pingback: AMETISTUL, „CUARTUL VIOLET” – Piatra de Inceput SiO2+(Al, Fe, Ca, Mg, Li, Na) | Gabriel Newman

 23. Pingback: SERPENTINUL – Piatră de înrădăcinare (Mg,Fe,Ni,Al,Zn,Mn)2-3(Si,Al,Fe)2O5(OH)4 | Gabriel Newman

 24. Pingback: CUARTUL TANZAN AURA – Activatorul Chakrei Steaua Sufletului (SiO2 + In, Nb, Au) | Gabriel Newman

 25. Pingback: CUARTUL NEGRU TIBETAN – Aducatorul Luminii (SiO2) | Gabriel Newman

 26. Pingback: CUARTUL CU LITIU – Cristalul care ne invata sa ne predam vointei Divine (Sio2 + Li) | Gabriel Newman

 27. Pingback: MERLINITUL MISTIC – Piatra care ne ajuta sa descoperim cei care suntem cu adevarat | Gabriel Newman

 28. Pingback: CUARTUL SATYA MANI – Piatra Adevarului Spiritual | Gabriel Newman

 29. Pingback: ALBITUL – Piatra care aduce pentru fiecare dintre noi un moment de genul „Evrika!” ( NaAlSi3O8) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: