ATACAMIT – Cu2Cl(OH)3


ATACAMIT

CARACTERISTICI. Atacamitul este un cristal recent descoperit, ale cărui proprietăţi nu au fost încă studiate în detaliu. (Dacă se meditează cu un
cristal de atacamit, acesta vă va spune cum intenţionează să acţioneze
pentru dumneavoastră.) Este confundat adesea cu crisocolul, având unele proprietăţi comune.
Se ştie că atacamitul activează intens al treilea ochi, creând imagini
vizuale intense şi o conexiune spirituală puternicâ. In pofida forţei sale, este foarte bun pentru stimularea viziunii spirituale şi favorizeazâ vizualizarea. Utilizată pentru meditaţie, această piatră de mare claritate conduce în siguranţă sufletul în cele mai elevate planuri. Atacamitul restabileşte încrederea spirituală pierdută şi favorizeazâ conexiunea cu ghidurile superioare. Utilă într-o călătorie extracorporală, în special spre sferele spirituale superioare. Atacamitul deschide chakra maestră a inimii , aducând mai multă iubire necondiţionată în viaţă, stimulează timusul şi funcţionarea sistemului imunitar.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Atacamitul purifică rinichii, îndepărtează frica, favorizeazâ eliminarea la toate nivelurile. Puternic purificator al corpului eteric şi al chakrei sprâncenelor. Poate fi utilizat în tratarea organelor genitale; renumit pentru creşterea rezistenţei la herpes şi la bolile venerice. Aşezat pe gât, atacamitul vindecă tiroida, deschizând chakra gâtului şi eliminând blocajele de expresie personală suscitate de hipotiroidism. Datorită culorii sale verde liniştitor, este benefic pentru sistemul nervos, înlăturând stresul şi epuizarea nervoasă la nivel spiritual.

POZIŢIONARE. Aşezaţi-I pe al treilea ochi pentru a stimula vizualizarea sau pe organele afectate. Tineţi-l în mână pentru meditaţie sau câlătorii.

URMEAZA : Aventurinul

Anunțuri

3 gânduri despre „ATACAMIT – Cu2Cl(OH)3

 1. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Varsator (20 ianuarie – 18 februarie) « tiganus ionutz

 2. Buna Viorica,

  Pana gasim Atacamit, iti pot recomanda alte cristale care se gasesc mai usor si care au efecte foarte benefice pentru aceasta afectiune, sa o numesc, cu toate ca eliberand mintea si inima se rezolva toate. Ti-as recomanda sa porti un colier de Crisocola,iti va fortifica tiroida, sau poti incerca Citrin sau Cuart cu incluziuni de rutil, pentru ca echilibreaza tiroida. Mi-au venit acum in minte si Cyanitul si Lapis-Lazuli care trateaza atat tiroida cat si paratiroida. Mai este si Rodocrozitul care echilibrează secreţiile tiroidiene Si Turmalina albastra este foarte benefica.

  Tu acum trebuie sa iti intrebi Sufletul de care cristal are nevoie. Si ascultandu-ti Sufletul, vei face cele mai bune alegeri.

  Bucura-te de tot ce ti se intampla!

  Gabriel Ionut

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: