ALEXANDRITUL – O piatra prin excelenta regenerativa (BeAl2O4)


alexandritCARACTERISTICI. Simbol al puterii regale si protector foarte eficient, alexandritul sustine longevitatea, purifica si regenereaza. Se spune ca permite transformarea interioara plina de bucurie. Din punct de vedere karmic, aceasta piatra permite accesul la cunoasterea ezoterica stocata candva in Biblioteca din Alexandria. Daca este purtat deasupra inimii, alexandritul aduce noroc in dragoste si confera gratie si eleganta purtatorului sau. Prin capacitatea sa de a afisa doua culori simultan, alexandritul te ajuta sa percepi ambele fete ale monedei si stabileste o punte de legatura intra minte si inima astfel incat sa ajungi la o perspectiva detasata si iluminata care transcede si integreaza perspectiva rationala si cea intuitiva.

alexandrit.In plan psihologic, alexandritul (care este prin excelenta o piatra regenerativa) reconstruieste respectul si pretuirea de sine. Prin realiniere si centrare in sine, te ajuta sa devii intr-o mai mare masura tu insuti. Aceasta piatra intareste puterea vointei si capacitatea de a visa. In plus, permite accesarea corecta a emotiilor, deopotriva a celor personale si a celor ale altor oameni.

In plan mental, alexandritul inspira imaginatia si permite ascultarea vocii interioare. Reconforteaza, faciliteaza maturizarea emotionala si incurajeaza pofta de viata. Te invata cum sa depui mai putine eforturi pentru a obtine aceleasi rezultate.

In plan fizic, aceasta piatra armonizeaza energiile masculine cu cele feminine si faciliteaza regenerarea tesuturilor.

cristal de chrysobŽryl var. alexandrite (Madagascar)

EFECTE TAMADUITOARE. Alexandritul echilibreaza sistemul nervos si cel endocrin, reduce inflamatiile, tensiunile muschilor gatului si efectele secundare ale leucemiei. Stimuleaza glanda pineala si cea pituitara, splina, pancreasul, ficatul, organele genitale masculine si tesuturile neurologice.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Urmeaza : AMAZONITUL

Anunțuri

4 gânduri despre „ALEXANDRITUL – O piatra prin excelenta regenerativa (BeAl2O4)

  1. Pingback: CRISOBERILUL – Piatra noilor inceputuri (BeAl2O4) | Gabriel Newman

  2. Pingback: CUARTUL ANGEL AURA – Activatorul „Stralucirii” pe toate nivelurile energetice (SiO2 + Pt, Ag) | Gabriel Newman

  3. Pingback: LEMNUL PIETRIFICAT – O piatra a rabdarii, a inceputurilor si a cunoasterii stravechi (SiO2) | Gabriel Newman

  4. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: